Akik engem tanítottak, többek között Bollók Mariann néni, Simonné Ági néni, akik a 8 év alap zenei ismereteit tanították általános iskolában, ezután Körtvési KatalinNemes LászlóThész GabriellaMatos LászlóPapp Károlyné, akik az egyetemen képeztek tovább.

Azt gondolom a legtöbb szakmai tudást az általános iskolai képzésemben kaptam. Mariann nénit (zongora tanárnőm) és Ági nénit (szolfézs-összhangzattan tanárnőm) nem cserélném el senkire! Ők azok, akik hihetetlen odaadásukkal, és szakmai felkészültségükkel mindent megtettek az előre jutásom érdekében, felismerték a tehetséget, gondozták, törődtek az egyéb zenei műfajok iránti érdeklődési körömmel is, miközben a kötelezőt is megtanították, szigorral és következetességgel megkövetelték az előrejutást, óráról órára való felkészülést, gyakorlást és én ezt szeretném tovább adni.

Óriási különbséget látok a mostani és az akkori zenei oktatás között. A mai oktatásban a gyerekeken, felnőtteken csak át kell „paszíroznunk” egy tananyagot, ami az előírt iskolai követelmény, ami elsősorban száraz, másodsorban időben teljesíthetetlen, figyelmen kívül hagyja az emberek személyiségét, személyes érdeklődési körét, képességét vagy képtelenségét bizonyos dolgokra.

Számomra a tanítás a szakma továbbadása és egyszerre tehetséggondozás, személyiség formálás, terelgetés arra, ahol a másik leginkább ki tud teljesedni.